Idag kom man upp i lite bättre tid. Dessi och Anton ska komma hit idag och bli fotograferade. Kul 🙂 Dom anländer vid elva-tolv tiden 🙂

Det roligaste som hände inatt alltså. Jag kom hem från jobbt vid halv tolv. Sen när jag gått och lagt mig hör jag att katterna busar och har sig. Men sen här jag hör att det håller på vid granen för det skramlar i pumlorna och har sig. Så går jag dit med bestämda steg till vardagsrummet. Ni anar inte var jag hittar Tindra. MITT I GRANEN! Längst in ungefär en meter upp ser jag en lurvig vit päls trycka längst in mot “stammen”. Åhh, får fiska ut henne bland barr, pumlor och glitter!!!!! Vette tusan vad hon hade där och göra men hon har ju sånna där speciella klor som gör det perfekta till klättring. Så… så lugn har min natt varit 😛

Blog Image

En inte så oskyldig lussekatt (men det ser man nästan i hennes ögon)