Petra gone wild and crazy på jobbet idag 😛 Men så var det faktiskt. Vi småpratade då det börjat bli ganska lugnt i butiken och pratar lite om hål i öronen då en liten flicka skulle göra två hål. Då Helena plåtsligt säger “Men Petra, ska jag göra hål i örat på dig (där uppe), jag gör det on du vill”.

Paniken slog till som en klubba. Haha, jag hade kanske funderat på att göra hål där för några år sen men aldrig nu. Blev som ett litet barn. Kunde verkligen inte bestämma mig då min mamma har hål där men har haft lite problem tidigare. Men efter några övertalningkommentarer som “Men du kan ju bara ta ut den om det är något” Tio minuter senare satt jag i stolen och fick mig ett till hål med en fin vit stjärnsten.

Det gjorde inte alls så ont som jag föreställt mig. Det gör inte ens ont nu. (bortsett från när jag tar vid den)

Blog Image

Får se hur mycket jag kunner sova inatt. Kommer ju inte gå att ligga på den sidan så kan innebära att man vaknar några gånger då man vänt sig i sömnen 🙂

Men oj så modig jag kände mig 🙂