Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image

Bilder från gårdagen. Jag tog tyvärr inte så mycket bilder. Ska försöka få lite pix´s av Elin vid tillfälle 🙂

Började dagen med att jobba 9-17. Men hade så lite att göra så var klar vid halv fem och for till Erikas jobb innan vi begav oss till Ban Thai och käkade middag. Blev fyra små rätter för min del och friterad kyckling för Erika. Var okej men blev lite missnöjd på vissa saker. Nåja efter vi varit orörliga av matkoma i en timma gick vi vidare och gjorde oss klara och traskade iväg till Jimmy.

Där blev det julklappsspel och glöggdrickande. Hahah det där spelet alltså. Orättvist men men i sista sekunden fick jag iaf en bok som jag länge fick kämpa om 😉

Blev ingen utgång utan var hos Jimmy till ett och sen fick vi hämtning till Boden. Köpte hem lite flottmat och såg 6 points som gick på tv. Så var lite trött imorse när jag skulle upp och jobba. Filmen slutade väl kring fyra 🙂