Ojoj, sånna här lappar kan man vänja sig att komma hem till efter en lång och arbetssam dag. Eller vad säger ni alla tjejer där ute i världen. Sen kan gärna orden variera som – kläder, smycken eller smink eller annat av intresse. Jag drömmer om den dagen då det står Nicon D3X 😉

Nåå, men min andra halva hade afterwork på jobbet ikväll så jag har varit hemma solo. Tänkte fara förbi och vara med Moa och Emelie men efter en god middag (hemlagad dock) så kände jag att ne, kanske man ska vara hemma själv en kväll och mysa med Morgan och Tindra och se let´s dance. Så blev det och var ett rätt skönt avslut på den här arbetsveckan 🙂

Åter till middagen. Kan förklara mig genom att säga att jag inte var så sugen på nå köpesmat så for och spenderade slantarna på Ica kvantum (ouuuhhhhhh, lyxigt i know – B-igt ;P) Middagen blev färsk pasta med strimladlövbiff, färska champinjoner i en gryta, GOTT!

Dock har jag ätit aldeless för mycket choklad till “efterrätt”. Ska kanske baka imorgon också så det finns inget slut. Ska berätta mer on Moas livsfarliga kakor som hon lämnade efter sig igår. De var så sjuka. Aldrig ätit något så gott. Om ni är goda läsare som lämnar många kommentarer så kanske jag kan bjuda er på receptet. Jag säger bara ett ord… Dagobertkakor! Vet dock att jag för länge sett bakat sånna själv men det receptet måste förklaringsvis blivit stulen av en med nöjda smaklökar 🙂