Då är det onsdag. Avslutade tisdagen med att inte finna min mobil (!!) Har ännu inte funnit den. Undra sa flundra var jag lagt den. Känner mig liiiite bortkommen utan den. Hoppas jag har lagt den på jobbet på något mysko ställe. Så om någon undrar varför jag är fruktansvärt otrevlig (om nån nu har sms:at vilket inte är helt säkert) Då vet ni iaf varför 😉

Började dagen med att liva upp klockan nio och köra “power pilates”. En gammal hederlig träningsvideo som mamma klickade hem från Amelie (jo det är sant, jag är faktiskt fortfarande 21 om det var nån som börja tvivla, haha) Men var grymt jobbigt. Nåja ska be krille fixa lite modernare tränings DVD:er som man kan roa sig med framöver. Gjorde en lista på ca 20 intressanta filmer som fanns att beställa. Allt från street dance till träna på 17 minuter. Kuuuligt 🙂

Nu är jag nog redo att åka till jobbet 4 timmar tidigare än vad schemat säger. Så snäll var jag igår under ett svagt ögonblick då Armi kom och viftade med ögonfransarna 😛

Annars kan jag bara säga att jag fick mina visitkort idag och Kristoffer gjorde klart golvet utanför bastun igår. Nu är det det bara fogen som saknas 😉