Puh, hemma efter ett hårt spinning ACTIVO pass samt 30 minuters core. Shit, va plågsamt härligt. Nu ska jag göra lite nudlar (laaaatis) och ännu lite fler tekakor så jag kan frysa in : ) Dom blev riktigt bra och var superlätta att göra.

Fyndade mig dessuton en ljusrosa badrock på Hemtex. En av mina julklappar från Kristoffer som blev lite sen 😉 Den fanns inte i min storlek tidigare och nu passade jag på att slå till då den kostade hundra kronor minde än ordinariepris. Så härligt att slänga sig i en badrock efter man badat på kvällarna. Dock finns det en negativ sak med den. Den hade ingen luva 😉 Meeen… brukar ju oftast stoppa håret i en handduk men om man hade känt för en luva så finns inte det allternativet ;P

Ikväll är det kurs som gäller och det kommer även vara melodin för de 3 närmsta kvällarna. Oj vad jag ska fördjupa mig 🙂