Igår for jag och Kristoffer till Luleå och köpte ett objektiv och efter det lämnade han av mig på stan så mötte jag upp Emilia och kollade runt på lite affärer 🙂

Sen for vi till Lerbäcken till Emilia och efter en stund joinade även Erika, Moa och Linnea oss 🙂 Vi beställde pizza och fick lite sminkgrejer av Emilia, toppen 😉

Festen fortsatte sen hos Krille Fors och blev lite lekar osv som resulterat i att jag har lite ont i ryggen idag. En av lekarna var att vi skulle stå som att vi kulle göra en armhävning. Killarna var först med var sin tjej på sig. Men sen när tjejerna skulle ha en grabb på sig var det inte lika kul. Faan va tungt och fan va mycket fusk det var ;P haha nåja var en superkul kväll som sedan fortsatte på Kafelino. Jag hade velat gå på All star men blev nedröstad 😛

Pix kommer 😉 Nu blir det snart middag hos mina päron och förhoppningvis får jag tillbaka min mobil som jag glömde hos Emilia igår. Känns grymt tomt utan den ;P