Helt galet. Denna skrutt kommer mest troligt att bli våran lördag. Vi har ju gått i hundtankar ett tag nu men helt plötsligt var det så nära. Jag hade svårt för att bestämma mig vilken ras jag mest av allt ville ha. Tollare, white highland terrier och jack russel var några allternativ.

Och idag slutade det med att Kristoffer övertalade mig till den ras vi tänkte på allra först, nämligen Golden retriver. Denna tös på bilden är leveransklar och Kristoffer åker till Ånge imorgon och kollar (hämtar henne om det inte är något) Sen kommer jag få träffa henne efter jobbet då dom plockar upp mig. Hade gärnat velat följa med men pga av att jag jobbade hela helgen gick det helt enkelt inte, samma sak var det ju med Tindra 😉

Om det inte blir något fel för vi alla vet ju att saker och ting har en förmåga att stanna i Ånge längre än nödvändigt (skit posten) ;P

Nu kommer jag äntligen få en trogen kompis i joggingspåren 😉 Sjukt lydig kommer hon bli om jag får bestämma och fostra henne. Vet inget värre än hundar som skäller, hoppar och inte lyder ;P

Kom med namnförslag!!! 😉 Fina tjejnamn…