Underbara, underbara väder! Lite bitter är jag kanske då min karl är hemma och har semester en vecka till och jag jobbar dag, just denna vecka. Förra veckan då jag jobbade kväll var det bra väder, men inte 30 grader på kvällen om man säger så…

Nåja. Väggen är uppe på altanen är väl nytt sen sist på husfronten. Den är även målad på insidan så bara en kvar då. Älskar våran fina altan nu.

Nya utemöblerna som vi köpt till nya altanen. (omålad husvägg och väggen inte uppe på denna bild)

En fin trappa har min snickade byggt.

Väggen när den kommit på plats.

Bilderna är från processen så väggen från insidan har jag inte hunnit ladda in bilder på. Så kommer snart det också. Så dessa bilder är väl från starten och sen den sista bilden är väl kanske 1,5 vecka gammal.

Krille har även köpt en ny duk till projektorn, eldriven. Har ju sett att den skulle komma. Tyckligen ingår det att det ska vara bättre ljud då också. Så han har byggt sina egna akustikplattor då köpesplattorna inte godkändes till inrednignen 🙂

Så här blev dem: