Idag är jag ledig vilket är rätt skönt då helgen varit fullproppad med jobb på båda Kappahl och Kuriren. På lördag var det hockey och på söndag valvaka.

Denna vecka har börjat bra då jag varit ut och sprungit igår kväll och sen även idag! Är det nya livet som kikar fram? 🙂

Så första avsnittet av Gossip Girl säsong 4 igår. Underbart! Sen finns det ju ingen snyggare än Blake heller.. (Se bild 😉 )

Nu väntar jag på att sotaren ska plinga på dörren och sen ska jag åka till Hampis och hjälpa mamma städa ur för det är renoverings dax! Looove it!

Sen vill jag bara framföra en skärpning till ni i Heden och Erikslund som röstade på SD i valet.. 5,4% i Heden och 5,3% i Erikslund. Pinsamt. Dog nästan när jag såg bodens siffror jämnfört med luleås. (Luleås var en piss i missisippi) Anser ni inte det att det finns liiiite viktigare frågor i valet?